Klii!

Årets första myggbett och det KLIAR SOM TUSAN!! Mitt på foten.


Lite grönare än för en vecka sen.

Jenny!! Det blev sallad i dag =)


Blev ett kortare idag.
Nu ska sovas!

Ute söndag

Idag har varit en till sån där skön dag, (trots några små utbrått som Sandra kan få när det blivit lite för mycket.)
Klockan ringde kl 10, ooh det kändes tungt eftersom gårdagen blev så lång. (Var på salongen och gjorde ordning lite modeller som skulle fixas och fotas, RIKTIGT KUL var det. Bilder kommer på www.zynkludvika.se framöver. Sen bar det iväg till Gonäs på grillning. Hemfärd strax efter tolvslaget. Mycket trevligt var det! Vid 00.30 sitter vi hemma på vardagsgolvet och skruvar ihop vår klotgrill som är nyinköpt för våren och sommaren. Ted som tror att vi bara kommer grilla två gånger i sommar. Dom gångerna är vi uppe i nu. Älskling, det kommer ju bli många fler gånger!



Dammsuga, damma, torka, städa toaletten, plocka med utemöblerna, fixa grillen och göra sallad. Sen så!
Merima, Tobbe, Saga, Lina, Glenn, Emelie och Melina och så vi då, grillade korv med bröd.
Tack för idag allesammans!
(Synd att ni inte kunde komma Emma & Johan)


Följde med Jenny som skulle fixa lite med balklänningen, kommer bli kanon.
Gick ner till mamma och pappa på grillat.
Nu ska vi sova. Är så trött efter denna vecka. Nu är det en ny vecka! :)

Ha det bra!

Trött

Har varit så galet trött denna vecka! Usch och fy och blää!
Kom nyss hem från fikat med tjejorna. Haha nästan fyra timmar blev det ju. Och idag fick jag känna på tre bebisar i magen. Alla gav mig en spark :D Ååå det är så kul. Jag blir ju så glad.
Herregösses vad jag längtar tills den dagen blir vår, då vi blir gravida =)

Nu ska jag fundera lite på vad jag ska klä på mig för nåt imorgon och kolla reklamen. Öppnade ett brev, mitt premiepensionsbrev. Har ju blivit så duktig så att jag pensionssparar. Både själv och i fonder. Jag tror det går bra för mina pengar. Mer skönt blir det ju för mig när jag går i pension. Så BÖRJA SPARA!



Kan inte förstå att vi haft Astor i snart 7 månader! Tyckte vi nyss hämtade han och då var han ju så liten. Han gick inte långt över golvlisterna heller. Han låg i mitt knä hela vägen hem från Katrineholm. Han var så duktig. Ibland skulle man vilja ha tusen sånna här och mysa med =)

Ska smälla ihop den här platta burken nu och sova med min fyrbenta myys.
God natt


Bara torsdag och fredag kvar..

..innan helg.

Lina har nyss blivit hämtat av Glenn. Grattis på namnsdagen förresten Glenn!

Jag och Ted handlade i söndags och var smart nog att handla mat för några dagar eftersom han jobbar eftermiddag och jag då lagar maten. Så idag blev det lapskojs. Jag trodde ju att vi hade köpt hem saltabiten. MEN när potatisen väl var klar, så hittade jag inte burken i skåpet och jag kunde inte komma på vart jag ställt den. DÅ kom jag istället på att vi inte köpte den efter som det var slut på affären. Suck och frust! Vi knatade ner till mor och far, lämnade Astor, lånade bilen susade till willys, hem till dom igen, tog med Astor och gick hem för att laga mat. Det är så typiskt jag.
Till efterrätt snaskade vi lite godis, mycket gott.

Ååååååh! Idag kände jag hennes bebis. Har gjort det förut också, men lite tydligare idag. Alltid när man lägger dit handen så slutar den röra sig, busen. Mysamys, Lina =) Tack för idag.

Sitter här och tänker vad skönt det är att ha en sambo. Jag älskar det! Han jobbar skift så jag är själv varannan vecka hemma. Man saknar varandra den veckan lite mer än annars, skönt att få göra. Men också tråkigt att lägga sig själv varannan vecka. Vill ju såklart ha han med mig, att vi lägger oss tillsammans. Det är ju det bästa som finns att sova under samma täcke, att knuffa på varandra, gnälla lite att man itne får plats fast det är 180 cm bred och att vakna upp bredvid varandra.
Jag är så glad att jag får vakna bredvid Ted varje morgon.
Varje gång jag loggar in mig på MSN så finns det två adresser att välja mellan, min och Teds
Det finns alltid två tandborstar
Två bankdosor
Massor av skor, jackor och kläder här och där
Hans matlådor som ligger kladdiga i samma påse som han har till jobbet varje dag

Ja, det finns ju så mycket som man ser varje dag som man inte tänker på. Men det är hans ju, om det inte fanns så fanns ju inte han heller. Tänker man på det så får man faktiskt ett leende på läpparna och blir verkligen glad över det man har :D
Och du och jag, Ted, jag tycker vi kompleterar varandra, mycket bra!<3

Gah, ögonlocken är tuunga.....




Jaaaaaaaa!!!!!!!

DET ÄR VÅÅÅÅÅR!


Hur härligt är det inte när solen lyser in på kanten av rullgardinen, så där irriterande fast på ett härligt sätt?! Ialla fall om man vet att man ska upp i tid. Eller när man hör rinnande vatten utanför sovrumsfönstret?  När jag går upp nu på morgonen och tar mitt glas juice ser jag hur träden bara blir grönare och grönare. Iiiii, vad glad jag blir.

Kanske inte alltid är lika fint att bo bredvid VB:s kraftstation, men det har sina ljusa =)


2 år <3

Ted och Jag hade ju 2 år här i onsdags. Älskar dig så mycket!

  • Kärlek
  • Kärlek
  • Kärlek

     

Lovely weekend..

Får sumera hela helgen idag.

Fredagen
Gjorde lite snabb mat. Ringde Lina och Glenn om dom skulle med på en glass. Så klart dom ville. Men solen hade ju gått ner då så det var inte så varmt som jag hoppades ute. men det blev en goood mjukglass med karamellströssel på. Usch, vad vi frös, vi tre i allafall. Lina som nuförtiden alltid är varm tyckte ju att det var svalt och skönt. Bara för att du är gravid!!!!=P
Burr, burr.
HAHA, sen gick vi hem till oss och värmde oss med te =P

Lördags
Jag och Lina var upp på stan och shoppade lite och snaskade i oss en toast från "Pelles". Den satte fint, då ingen ätit frukost. Strosade runt lite där. Träffade Emma, Johan och Anna på stan också.
Skynda hem för att göra ordning kycklingen.
Iväg till Emma och Johan på grillning. Vi gjorde kyckling med Glenns mycket goda potatissallad till.
Spelade "Med andra ord", HAHA det var väldigt kul. Vissa av deltagarna skulle säljas på blocket för en mycket billig peng, under spelets gång. Men du å jag Lina var ett bra team.

För vissa gick det ju bra    Johans 46+Linas 33   Linas och Emmas magar

Idag då
Sooooov länge. Vaknade, cyklade upp på stan med Jenny. Provade lite med hennes hår inför balen. Kommer bli kanoners. Fikade lite på min goda, nybakta rulltårta.
Jag och mor tog en prommis med våra vovvar. Guuud vad jag älskar er busar!
Jag och Ted åkte och handlade för att vi skulle laga mat. Men som vanligt så är ju vi så himla sega. Det blir ju alltid så sent. Det blev sallad. Vi lagar mat imorgon istället. Latsidan kom väl till också.



Lycka till imorgon Jenny!

Nu ska det snart sovas!

suck...


Booom!

Åh, gud så skönt. Idag släppte trycket, bomben släppte och en stor sten föll från mina axlar. Jag känner mig så glad, avslappnad och ganska nöjd :)  Eller mycket nöjd ska jag säga och med solsken mot kvällningen så kan det väl nästan inte kännas så mycket bättre.

Idag fick jag frågan om det är Ted jag vill leva med resten av mitt liv. Själv klart!  Men vem säger att allt som man känner idag är så säkert. Saker kan förändras. Jag vet inte vart vi står i framtiden. Sånt kan ju ingen veta. Spelar ju ingen roll hur ung/gammal och kär man är. "Kärleken är blind"  Förhållande kan gå lyckligt, olyckligt, lyckligt, olyckligt och lyckligt igen. Det är mina föräldrar bevis på. :)

Dom blev ett par vid 24 års ålderna nåt sånt. Kämpade hårt för att få mig, fick Robin 14 månader senare, Jenny 3 år senare. ( Hur lätt kan det vara med 3 blöjbarnsamtidigt och allt som kommer därtill)
Skiljsmässa
Louise blev till
Flyttade ihop igen :)
Flyttade isär
Flyttade ihop.
Gifte sig igen och alla barn fick vara med :)
Köpte hus
Sandra flyttar
Skaffar hunden Goliat
Skaffar hunden Diesel
Robin flyttar.
(Jag tror jag fått med alla isär och ihopflyttningar)

Nu har dom bott i huset i åtta år. Har det hur bra som helst med två barn hemma, två hundar och en bonushund oftast.
Så det kan gå!
Älskar er!
Mamma och pappa, Jag kommer inte skaffa fyra barn, det har jag lärt mig.

SÅ..
..Klart jag vill leva mitt liv med Ted.
Hund har vi redan, bil och tre rum och kök.
Bara barn som fattas och jag med glädje och kärlek vill skaffa barn med Ted <3

Men.... och men finns det ju många av.
HAN KAN GÅ MIG PÅ NEVERNA, han vet precis hur kan ska göra för att få mig förbannad. Trycker på precis rätt knapp.
Så ofta när jag blir arg så låter det värre än vad det är. =)

Jag älskar dig Ted!

........................................
Maten ikväll blev ju suuuuuper.
Hittade ett recept i ett Ica-blad. Lax med purjorisotto. Aaaasgott var det.
Så där satt jag och gottade min mat medans Ted åt sin stroganoff och makaroner.


Louise och Sara var i kupolen idag. När jag slutade jobbet fick jag ett sms där det stog att jag skulle ringa när jag var hemma så hon kunde komma upp med en sak.
Nåt stort mjukt såg jag att det var :)
"Lilla hund" från planetpolarna. TACK så mycket Louise, jag är jätteglad :D

Nej nu är jag så trött. Måste sova!

Sov gott för det ska jag!



Måndag, jobba imorgon

Nu är det snart dags att jobba igen. Ganska skönt egentligen att komma igång igen. Men först sova. Går snart och lägger oss. Lite disk efter pannkakorna att ta hand om bara.

Lina och Glenn hämtade upp oss här idag och det bar i väg till kupolen. Och jag SKULLE KOMMA IHÅG toasitsen som vi skulle lämna tillbaka till jula. Men nej då den glömde jag ju så klart. Jag tänkte att jag skulle lägga den mitt på dörrmattan för att komma ihog att ta med den, men tänkte jag, det kommer jag ju ihåg ändå. Virrig som jag är så glöms den. Får börja skriva komihåg-lappar även hemma om saker ska bli gjorda.

Jag och Lina gick in på apoteket först när vi kom ut därifrån var killarna borta. Dom var redan vid barnvagnsaffären. Haha, dom hade bråttom. Herregud vilken skillnad det kan vara på vagn och vagn. Vi allihopa var delaktiga i vagnprovningen, och hur man fäller upp och fäller ihop den. Fast det bara var dom som skulle köpa en. =) Men Ted blev bra sugen han också.

Lina, din vagn blir KANON!

Gick hem till Merima när vi kom hem. Vi tog en lite promenad. Skönt var det ute.
Mötte Frida, gick hem till mig. Åt lite marrängtårta, mums var det. Vi tog en ny promenix sen skjutsade jag henne till tåget.
Nu sitter jag här, har nyss ätit lite pannkaka med sylt och grädde :P

Ska snart ta mina killar och knoppa. Måste ju ställa klockan imorgon, på alldeles för tidigt....

Zzzzzz

Vilken dag...

...och det bästa är att det blir en dag till imorrn. En dag till ledighet, en dag till slappa, en dag till att njuta.
Jag älskar att vara ledig. Men lagom är bäst. Skulle inte säga nej till att jobba tre dagar, ledig fyra, varje vecka =)

Idag har i allafall Glenn och Lina vart här på grillning och fika. Kom på det igår kväll att det kunde vara trevligt. Så det blev korv med bröd och potatissallad. Till efterrätt mina goda sega chokladmuffins.
Så nu fick vi utemöblerna på plats också. I år blev det på framsidan. Helt perfekt läge, plan mark och sol i stort sestt hela dagen.
Så där satt vi några timmar innan vi drog oss innåt.

Jag, Ted och Astor tog oss en skönkvällspromenad igen. Guuuud så skönt det är ute nu. Älskar våren.
SNART SOMMAR!!

Sallad stog på kvällsmenyn ikväll.
Imorgon ska vi med Lina och Glenn till Kupolen och kolla in deras barnvagn och provköra lite. Så kul :)

Nu ska jag mysa med min helt underbara och gosiga hund Astor!

Herå!

Leeedig en fredag

GRYMT SKÖÖÖNT!
(ännu skönare om man inte hade så mycket att tänka och fundera på)
Ska man man tänka med hjärnan eller hjärtat!

Hade ställt klockan på 10.00 imorse. Men ca 8.30 vaknade jag av att Astor flyttade runt i sängen. Han hittade tillslut på ett skönt ställe att slå ner sin lilla 5.5 kilos kropp på. DUNS så låg han pladask ner. HAHA, han lägger sig liksom inte mjukt och fint ner, nej då, han bara viker undan benen och faller ner. Sötis!
Så..... jag kunde ju inte somna om på min första lediga dag under påskhelgen.

Och då väljer jag att städa, men nu är ju det gjort. Lite musik bara en förmiddag så går det ju nästan av sig självt.
Diskade, dammade överallt, vattnade blommor, skakade mattor.
Ted dammsugade ALLA golv och erbjöd sig tom att torka golven. Tack för det ÄLSKLING!


Teds moster, mormor och hennes karl kom förbi en snabbis innan vi åkte till Donäs (som Matilda kallade Gonäs förut).
Gina hade med presenten som jag skulle ge Johanna när hon fyllde åt förra året. Men tiden gick och glaset tog tid på sig :) Men nu så, landade det hos mig. Bättre sent än aldrig. Och hon fyller ju snart igen =)Ville ju ge Johanna det på en gång så svängde förbi henne innan  vi skulle på smörgåstårta.
Guud så bra det blev!

I Gonäs blev det Veas goda smörgåstårta. Passade på att ta lite kort när de sitter samlade.

Från vänster: Tim(bror), Matilda(Tims dotter), Memme(syster), Gina(moster), Lisbeth(mormor), Albin(Tims son), Ted, Lovisa(Tims dotter), Tommy(bror), Lowa(Tommys dotter) och Per( plastmorfar) Och bild till höger, den glade Albin.

Så blev det en skön och lång kvällsprommis för mig, Astor och Ted. Gick till hällarna och hemmåt. Astor går ju så fint :D

Gottade lite med jordgubbar och godis!

Snart blir det Guitar Hero!!!!!!!

Glad Påsk!

Suck..

Ibland känns allt bara så blääää!
Men då är det tur att man har vänner. Som finns vid ens sida, som ringer, som förstår, som frågar hur man mår.

Så grymt kul att vi täffas vi alla tjejor! Är så kul alla gånger! Tack för er =)
That´s what´s friends are fore

Tisdags kom Emelie och Lina hit på lite jordgubbar och grädde till efterrätt. Men först toast. Ojojoj vad vi var mätta!
Synd att ni andra inte kunde. Men det blir så klart fler gånger.

Igår blev det middag på Åhlensresturangen med Lina, Emelie och Melina. Merima var tvungen att gå hem. Men tack så hjärtligt mycket för den fina filten. Jag blev verkligen jätteglad. Planetpolers! Den kommer ju nån gång till användning, men just nu till samlingen. Helt plötsligt appropå ingenting får man ett paket mitt i veckan. Hur glad blir man inte då?! Såååååå glad!

Idag
Slutade klockan fyra idag. Grymt skönt. Men ändå sitter vi här och klockan är snart tio på kvällen och ska äta. Var nyss och handlade, en stooooor godispåse.

Imorrn
blir det Gonäs.
NU ÄTA

Today

Today
Ja, jobbat dagen lång.
Hittade lite smått och gott på Åhlens på lunchen idag. En stor pump för diskmedel, fina trasor, en gummigrythandske, och en liten sak.


( Kunde inte motstå när jag stog i kassan, och det har dom ju planerat bra. En lite träburk med planetpolarna på där det stog "Mjölktänder" på. Så den var jag ju tvungen att köpa till mitt nångångframtidabarn. långt ord... Och när barnet kommer så har jag ju förberett med en burk till dennes mjölktänder, för när jag var liten då blev det typ en plastig
 medicinask.)

Sen köpte jag "prova på Noka", typ matersättningsdrinkar eller vad man ska säga. Men fy tusan vad äcklig den var, fast det var blåbärssmak. Som spya typ men utan klumpar i konsistensen. Det blev jag att tänka på iaf. Köpte dom faktiskt för att jag skulle kunna ta en sån på kvällen istället för att laga mat. Det blir alltid så sent efter jobbet. Så vi får se hur fortsättningen blir. Annars får jag väl leva med några extra kilon och försöka ta mig i kragen och börja ut å traska med Astor.

Louise och Jenny kom till jobbet idag. Klippte och färgade dom lite. Haha, jag blev också färgad, av Jenny. Louise sköljde. Jenny var ganska duktig att kladda och Louise sköljde vatten och färg i ansiktet.
MEN, ja är så glad att ni hjälpte mig. Tack så mycket Sisters!



Tomorrow is another day!

Ska diska lite sen knoppa


Planetpolarna, Telle. Så grymt söta! Sån här har jag =)
Godnatt 

Niice days

Ojojoj, nu var det alldeles för länge sen jag skrev här om mitt hektiska upptagna liv =)
Det har vart sån grymt skön helg. SkÖnast på länge!

Igår..

Haha, han älskar att sitta så här.
..träffade jag Merima, vi tog en sköön promenad hon, jag och Astor. Tog en kaffe utan för Engel och solade lite.
Sen blev det grillning i det underbara vädret hos mor och far. MYCKET gott var det.

Det blev en kvällspromenix med mor, Astor, Goliat och Diesel. Alla hunder gick så fint i sina nya selen. "Gå fint sele" som det så vackert heter. Astor har vart duktig att gå hela tiden.....framtills nu. Har ska dra ock nosa på allt. Då blev det en gå fintsele. Den sitter liksom framför frambenen, bakom och så upp på ryggen, kanoners!

Lite fina bilder från igår. Här har vi bla snösvampar =)

Sen ringde Lina :)
Dom ville ha besök så vi åkte upp till dom, käkade sallad och for hem till Glenn och Lina. Hon visade lite bebisgrejor hon köpt. Säng och skötbord och tillbehör. Gud så kul. Det står inte på HÖRRÖ! :)

Idag..
.. fick vi sovmorgon nummer 2 den här helgen. Underbart.. Städat och donat lite. Åkte ut till Vea och barnen. Fikade lite. Åkte hem, ut på promenad med Astor
Gjorde pastagratäng med tomatsås och spenat. Mumms..
Nu sitter vi åSnaart sova..

Jo, vårt fiina badrum. Ska hänga hyllan på väggen bara. Annars är det klart!


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! Det blev ju så bra :)


Och goos då! Han har sånna där små söta gosedjur från Ikea som kostar en 5:a. Dom puttar han alltid under soffan. Så tar man fram dom och han blir överlycklig. Inom 5 minuter ligger dom under soffan igen. Hans små bebisar.

Krya på dig Emma!

Nuu sova!



RSS 2.0