En Sandra och Lovisdag <3

Idag har jag och Lovis gjort loppis, second hand, stan, en toast och en korv :) Lite kläder följde med oss hem ;) Bilar och traktorer till Lovis. Hon ropar taaaaaaaaktor så fort hon ser en ;) Luna fick baskläder. Hittade inga bil-kläder till henne :( Tråkigt! En tröja till mig också :) Vi gick hem och bakade äppelpaj för att Robin och Patricia kom hit :) Robin var duktig att äta ;) Skönt, för annars går jag och småäter..


Vår dag

Idag har vi haft en mysig dag :) Vi började med frukost. Två tjejer som matvägrar lite här hemma :/ Ibland! Lovis äter liiite om man låtsas att smörgåsbitarna är bullar eller tårtor ;) Luna får man leka i maten. Vi har tvättat mattor, hoppat studsmatta, badat och ätit jordgubbar :) Efter lunch blev det akvariet, glass och lite göra stan. Sen blev det kvällsmys för hela slanten :) Lovis satt i mitt knä tills klockan var närmare 22. Myyyys <3 Jisses! Vad stolt jag är alltså! Luna ställer sig miljoner gånger om dagen :D Och Lovis är dunderduktig med toaletten :D Just ja! Jag har sprungit idag också :)


Kisselikiss ;)

Idag var en grå trökig dag men ändå "varm". Ganska kvavt! Likaså våran hemska lägenhet! Jag klarar inte att bo så här varmt! Eller jo, jag har klarat 4 år iaf ;) Vi har jublat mycket här hemma idag :D För Lovis har kissat på toaletten massor sv gånger :) Hon vill ha trosor eller nosoj som Lovis själv säger, direkt på morgonen. Och nu vet hon att hon ska kissa på toaletten och inte i trosorna :) Även om det blir så ändå ibland. KISSAAAA!!!!!! Har det låtit här idag och så springer vi till toaletten :) Jag jublade och mormor som kom redan efter frukost kom in på toan varje gång och gav Lovis en Hiiii-5 =) Ted har just hängt upp dagens alla trosor på tvättställningen så vi är redo för morgondagen :) Lovis tyckte att Luna också skulle ha trosor. Visst :)


Luna <3

BusLuna är 10 månader idag :) Sedan två veckor har hon ställt sig upp utan stöd. Idag har hon gjort så massor av gånger. Luna är skitkycklig :) Idag har hon även tagit sina första steg <3 Ett steg flera gånger om =) Älskade lilla flickebarn <3 Och monsterbebis ;)


Kärlek

Ooooooslagbar kärlek <3


Möhippa

I lördags hade vi möhippa för Emma som ska gifta sig i augusti :) Hon blev hämtad på motorcykel. Skjutsad till Smedjebacken där några av oss satt och väntade. Vi hade hyrt ett bubbel så vi andra väntade inne i lokalen. När Emma tittade in i bastun hoppade vi fram :D Surprice ;) Vi lekte lekar, grillade korv, bubblade, åt och drack. En lyckad och trevlig kväll :) Emma fick en outfit av alla oss att ha på kvällen. Hon blev även utsmyckad med krona och slöja ;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/979321/images/2012/pic_50070175ddf2b32758000657.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/979321/images/2012/pic_50070182e087c3412900000d.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/979321/images/2012/pic_50070188e087c3639300062e.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/979321/images/2012/pic_500701b8ddf2b30b42000020.jpg" class="image">


Ute

Jag sitter i solen fast i skuggan ;) Gungar på mina barn i sin vagn i hopp om att dom sover lite till. Jag tittar på ett stort moln, funderar vart det är på väg och till allt detta lyssnar jag på forsen =) Haha! Nu vaknade Luna ;)


Emmas dag!

Vi har haft en bra dag :) Mer bilder kommer imorrn för nu säger jag god natt!


Vacker mamma ;)

Maaammaaah! Utbrister Lovis när hon ser bilden ;) Tack lilla gumman <3


Busisar!!

Vi hänger i smedjebacken ofta numera. Sedan vi köpte saken(Volvon) ;) Mindie och Lovis! Hur kul kan inte en trapp vara?! Och vi som inte har nån ;/


Handtagskrok

Ted frågade Lovis om hon kunde hänga upp sig jacka! Ja visst! :)


Yeay!!

Hipp hurra!! Bloggappen funkar!! La mig på tok för sent men ajah! Våra busfrön idag :)


blogg.se

Blogg.se = bajs just nu!!!
 
Jag bloggar gäääärna från telefonen eftersom det har funkat hyfsat bra tills för någon vecka sen...
 
Det gåååååår inte ens att logga in! Hallååååååå!
 
Vill ju kunna dela med mig av mina skönheter till barn <3
 

RSS 2.0