Så var det söndag igen

Tiden går fort när man har roligt!
Men skönt är det när man får en extra ledig dag så här. Bara vecka 26 och 27 kvar innan semester. Jag börjar med att vara ledig några torsdagar och fredagar.

Sammanfattning av vår helg.
Igår, lördag gjorde vi ordning kladdkaka med grädde, sockerkaka och jordgubbar för tjejerna med några respektive och barn kom och hälsade på. Trevligt, tack för igår. Vi skjutsade hem Lina och passade på att se hur dom får det i nya lägenheten, Det blir ju kanoners Lina!
Sen kom Emma och Johan på en snabbfika.
Jag och Ted åkte ut till Gonäs och hälsade på Teds systrar och moster som han inte träffat på läänge. Hem igen, köpte mat och Emma och Johan kom hem till oss igen för mat och Twilight. Gott sällskap, god mat och superbrafilm! Tacl för igår kväll/natt =) Hehe, de åkte hem ca 01.50.



Idag då
Heeelt döda, så otroligt trötta. Men vi traskade upp i rimlig tid för att ta en vända på kupolen. Shoppade lite kläder till både mig och Ted faktiskt hörrni:)
Blev varm macka på Subway. Vi var ju tvungna att prova för att se vad det var. Kanon ju, att man kan välja och vraka som man själv vill. Annars är det ju alltid nåt man vill plocka bort eller ha mer utav.
Smaskens i varma solen.

Mot kvällningen kom Tim och Vea med barn och hund hit. Tim bestämde att Vea skulle köpa med köttfärs och göra hambugare. Så blev det. Vi stog för pommes frittesen. Tack för maten. Hamburgaren var MYCKET god.

Just ja, Måste ju ta kort på soffan igen. Dom andra försvann ju. Det kommer, det kommer.

Gjorde sig bra i hallen, tycker jag.

Nu ska vi snart knoppa. Hmm, vi som skulle komma i säng tidigt idag, jo tjena.
Sov gott


Kommentera gärna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0